Diensten

FOTOGRAFIE

Sinds dit jaar heb ik van mijn passie mijn werk mogen maken in de vorm van mijn eigen bedrijf Ileenja Marina Photography. Ik ben van mening dat er niets fijners is dan de natuurlijke schoonheid van mensen, producten en eten vast te leggen met mijn camera. Op mijn website www.ileenjamarina.com kun je dit goed terug zien, iedere foto wordt toegelicht door middel van een blog. Op deze manier probeer ik jullie mee te nemen in mijn wereld.

Ik ben te boeken voor: Food fotografie, People, Brands, Event, Blogger & Family shoots

SOCIAL MEDIA CONTENT CREATOR

We leven op het moment in een wereld waarin alles draait om sociale media, wie op wil vallen heeft behoefte aan foto’s die alle goede punten van een bedrijf benadrukken in beeld. Een professioneel beeld zegt meer dan duizend woorden.  Men kijkt vluchtig en besluit vaak pas te lezen wanneer de foto aanspreekt of uitnodigt.  Sociale media is hier bij uitstek het perfecte platform voor, veel bedrijven hebben hier zelf niet het juiste inzicht, tijd of energie voor.

Ileenja Marina zorgt er samen met u voor dat de uw bedrijf de juiste doelgroep bereikt door middel van de juiste content. Ze helpt met de media aanpak en de crossmediale elementen te gebruiken! Het uitwerken/bedenken van de juiste content helpt jou bedrijf groeien. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen neem dan gerust contact op via het onderstaande email adres.

FAMILY SHOOTS

Met heel veel passie, enthousiasme en plezier leg ik maar al te graag jullie mooiste momenten vast met mijn camera. Een foto is een waardevolle herinnering die je voor altijd met je mee kan dragen. Het moment draait om plezier en ik neem graag alle tijd om jullie als gezin op een pure manier vast te leggen. Dit kan zowel bij jullie thuis als op locatie. Voor meer informatie neem dan gerust contact met mij op.

Info@ileenjamarina.com

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren