ileenja marina

Den Haag || Loei lekker Yoghurt Barn

VOOR DE ECHTE ZOETEKAUWEN!

24 juni 2017 had ik de eer om samen met mijn zus de verse en biologische producten te proeven door middel van een high tea. Bij binnenkomst kom je in een industrieel ingerichte ruimte terecht met allemaal vrolijke dames achter de bar, 1 voor 1 zeiden ze gedag en hielpen ze ons verder naar boven, waar onze tafel gereed stond. Lees hieronder meer over ons bezoek aan de Yoghurt Barn

HIGH TEA TIME!

Mijn zus haar tweede naam is Lisenka en blijkbaar hadden we gereserveerd onder deze naam, een krijtboordje met haar gegevens en de tijd lag op tafel en binnen 10 minuten kwamen ze al met een plateau vol lekkernijen. Vers gemaakt op hun eigen barn met een selectie van 4 yoghurt, broodjes met dip en zoetigheid waaronder een verrukkelijk carrot cake.

“KWALITEIT BEGINT BIJ PASSIE. PASSIE VOOR DE NATUUR, LEKKER ETEN EN GENIETEN.

HISTORIE

Wisten jullie dat Yoghurt Barn in 2011 is opgericht door een stel die het idee vanuit Spanje heeft opgepikt? Zonder enige twijfel zijn ze naast hun vaste baan begonnen met ToYoGo en snel daarna startte zij hun eerste Yoghurt Barn in Neude. Op dit moment hebben ze al 10 locaties en zijn ze de grootste en nagenoeg enige die yoghurt buitenshuis brengt.

GREEN = GOOD

Al het zuivel dat de yoghurt barn aanbiedt is biologisch. Simpel weg omdat zij staan voor dierenwelzijn in ons land. De Weckpotten waarin zij de producten serveren zijn gemaakt van gerecycled glas en de to-go-verpakkingen zijn allemaal recyclebaar. Ze denken optimaal aan het milieu!!

“BIOLOGISCH EN DUS VOORAL VERANTWOORD MAAR VOORAL… LOEI LEKKER.”

“EEN GELUK MOMENTJE ZIT HEM AL IN EEN KLEIN GEBAAR.”

PRESENT TIME!

Soms moet je de mensen waar je om geeft extra in het zonnetje zetten! We wonen dan wel niet meer in de zelfde stad maar we zien elkaar sowieso 1x in de week om even bij te kletsen en nieuwe leuke hotspots te ontdekken. Ook helpt ze mij met mijn Nederlands want zoals niet iedereen weet heb ik zware dyslexie en is het schrijven van teksten dus niet mijn sterkste punt! Ik ben blij met een zus zoals zij en kan me geen betere zus wensen!

ARMBAND: LES GEORGETTES 

LOCATIE:

Plaats 25 | 2513 AD Den Haag | www.yoghurtbarn.nl

P.S vergeet de leuke winactie niet van de vorige post!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Comments

  • 2 juli 2017
    Reply

    Larissa

    Je bent een lieverd en een topper die het toch allemaal maar flikt. Trots op jou <3! Xx je grote zus

Comment