ileenja marina

Nijmegen || Down Town

EEN KLEIN MAAR FIJN PLEKJE IN HET CENTRUM VAN NIJMEGEN

Voor zaken moest ik naar Nijmegen af reizen. Wanneer ik naar een andere stad of plaats ga verdiep ik mij direct in leuke hotspots, want stel je voor dat er tijd over is, dan wil je deze zeker niet missen. Zoals jullie waarschijnlijk al wel op mijn blog hebben gezien vind ik leuke plekjes opzoeken erg belangrijk en leuk. Belangrijk omdat je dit met familie, vrienden of je partner kan doen en leuk omdat je dan nieuwe dingen ontdekt die je anders bij je standaard restaurant niet zou hebben gezien.↓

ALL DAY BREAKFAST

Down Town is een kleine lunchroom in het centrum van Nijmegen, te midden van alle drukte is dit de plek om even te ontspannen en te genieten. Mijn vriend en ik  legde de reis naar Nijmegen samen af en natuurlijk heeft hij dan ook zeggenschap in waar we naar toe gaan. Maar na het zien van de lunchkaart was hij al snel verkocht.

ZOET EN ZOUT GECOMBINEERD

Klein maar fijn maakt deze lunchroom zeker waar want och, wat hebben wij weer genoten! Van ontbijtjes die de hele dag mogen duren, tot versgebakken scones. Zelf kozen wij voor een overheerlijke Mega Milkshake en als lunch wentelteefjes met appel room en bacon. Ik weet het, een gekke combinatie, maar zo onwijs lekker doordat zoet en zout gecombineerd werd.Gerben nam een verrukelijk B-L-T broodje! (B-L-T staat voor Bacon, lettuce en tomaat)

LOVE-AT-FIRST-SIGHT

Down Town is een verzameling van ideeën en ontdekkingen die je het love-at-first-sight gevoel geven. Inspiratiebronnen zijn de seizoenen, nieuwe ontdekkingen en reizen. Zo kan je bijvoorbeeld een letterbak vinden met f**k it let’s go to New York en werken ze veel samen met locale leveranciers.

“TE LEKKER OM VAN AF TE BLIJVEN!”

HOTSPOTTER

Weet jij nog een leuke hotspot die Ileenja Marina niet mag missen! Laat het mij dan weten via een reactie of mail het naar info@ileenjamarina.com

LOCATIE

Kannenmarkt 16 | 6511 KC Nijmegen | www.downtownnmgn.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Comments

  • 7 juli 2017

    Ja Nijmegen! Bij Down Town kom ik regelmatig! Heel leuk en lekker daar! Het is daar altijd druk, dus ik vind het wel knap dat je van deze hele mooie foto’s had kunnen maken!! Liefs

Sorry, the comment form is closed at this time.