Services

zichtbaarheid&kwaliteit

Personal branding fotografie

Maar al te graag help ik mee om het verhaal te vertellen van jou of je onderneming d.m.v. beeld zodat jij altijd stralende foto’s hebt voor je social media en website! Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan snel contact op.

sfeer&beleving

Hotel & appartement fotografie

Hotel & appartement fotografie, het neerzetten van de sfeer en beleving die gasten kunnen verwachten bij hun verblijf. Tegenwoordig kiezen mensen mensen door het zien van deze sfeer. De foto's zijn te gebruiken voor Social Media, de website en elk reserveringssysteem of booking sites. Ik help graag mee met het creëren van deze beelden.

create, taste & enjoy

Food photography

Food foto's waarbij het water nog net niet uit je mond loopt? Hier help ik je graag bij! Trek gasten aan door pakkende en smaakvolle beelden te delen op je Social Media account en of website. Geef een stukje beleving mee door middel fotografie! Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Online zichtbaarheid / Social Media

Social Media Beheer

Wil jij meer uit je Social Media halen maar weet je niet waar te beginnen of heb je er grof weg geen tijd voor? Dan help ik hier graag bij. Je kunt kiezen voor een pakket met of zonder fotografie en je Social Media wordt het visite kaartje van je onderneming.

Dream, inspire & create

Retreats

Met heel veel liefde neem ik je mee op reis, op reis om aan jezelf en aan je bedrijf te werken op reis om meer uit je fotografie te halen en op reis om weer geïnspireerd te raken.