Services

Online opvallen jouw website

Website design

Wil jij opvallen tussen al die duizend anderen met een website design die ook echt daadwerkelijk bij jou en je onderneming past? Dan help ik je daar graag bij! Plan een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken zodat wij samen zo snel mogelijk aan de slag kunnen gaan!

Online zichtbaarheid / Social Media

Online Social Media Training

Deze training is gecreëerd om er voor te zorgen dat jullie het beste uit Social Media weten te halen. Je krijgt o.a. tips over het vinden van je ideale doelgroep en hoe je deze het beste kunt bereiken, hoe je voor een eenheid zorgt en zo nog veel meer. De cursus wordt aangeboden via Zoom of in overleg op locatie. Je leert Social Media op de juiste manier in te zetten en een eenheid te creëren in je feed. Interesse? Neem dan gerust contact op!

Let's connect & grow together

Retreats & Reizen

By Ileenja Marina biedt verschillende soorten reizen aan, van verdiepende ondernemers reizen tot fotografie reizen. De reizen staan in teken van verbinding, werken aan jezelf op persoonlijk vlak en zakelijk en natuurlijk een hoop gezelligheid! Hopelijk tot snel!

Fotografie

Personal Branding

Maar al te graag help ik mee om JOUW verhaal te vertellen d.m.v. beeld zodat jij altijd stralende foto’s hebt voor je social media en website! Benieuwd naar de verschillende pakketen? Bekijk ze dan snel en wie weet mag ik jouw binnenkort vastleggen met mijn camera!

Beeldbank

Horeca fotografie

Geef een beleving mee door passende fotografie en straal uit waar je horecaonderneming voor staat!