Image Alt

About Me

CLO_0199

Hey! I’m Ileenja Marina

Laat ik mijzelf even voorstellen, ik ben Ileenja Marina wonend in het mooie Rotterdam & sinds kort ook gedeeltelijk in het prachtige Spanje aan de Costa Blanca.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na mijn opleiding Crossmediale Communicatie heb ik van mijn grote passie fotografie mijn fulltime job mogen maken. Wat ik dan ook elke dag met veel liefde doe.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben gespecialiseerd in, travel, hospitality, portraits en lifestyle fotografie. Ik help bedrijven/ondernemingen graag met het vertellen van hun verhaal door middel van professionele fotografie.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maar mijn diensten gaan verder dan alleen fotografie. Ik denk graag mee met een totaalplaatje en beheer dan ook van verschillende ondernemingen hun social media accounts grof weg omdat ze hier zelf geen tijd en energie voor hebben. (Social media is een vak apart). Hier ga ik van A tot Z mee aan de slag van professionele fotografie tot het bedenken van leuke acties, influencer marketing, evenementen organiseren, LinkedIn promoties en sinds een paar maanden heb ik een copywriter voor mij werken om zo het plaatje compleet te maken.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn klanten verschillen heel erg, van kleine zelfstandige, horecaondernemers en reisorganisaties tot een architecten bureau.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De beste manier om online zichtbaarheid te vergroten, is door opvallend te zijn en uit te stralen waar jij of jouw onderneming voor staat. En dat is nou precies waar ik graag bij help!

Interesse in een van mijn diensten? Neem dan gerust contact met mij op.