ileenja marina

Den Haag || FAFO Coffee + Winactie

EEN VAN MIJN FAFO HOTSPOTS IN DEN HAAG

Vorige week bezochten wij de kersvers geopende FAFO Coffee  (koffiebar & foodstore als ‘shop in shop’) gevestigd in de Concept store Filya in Den Haag. Bij binnenkomst loop je eerst door de concept store (deze is van Filya Concept Store ook verantwoordelijk voor de verbouwing van het pand) en valt gelijk het gezellige knusse interieur je op.  In nog geen twee weken tijd hebben de eigenaren Nick en Denise iets onwijs moois neergezet en hebben hier een nieuw FAFO-plekje gecreëerd.

FAFO – FAVORITE FOOD

De naam FAFO is ontstaan uit de gedachte van hun eigen blog 88 Food waar zij hun favoriete plekjes op delen. Alleen nu hebben zij hun eigen FAFO plekje, waar je goede koffie en thee kunt drinken in een relaxte sfeer met lekker eten! Zelf verkopen zij geen frisdranken in hun koffiebar maar wel specialty soft drinks zoals Lemonaid/Charitea, Cucumis, Agroposta en gebakjes van Happy Food and Health en de Naturly Granola (die ook in de gerechten wordt verwerkt).

GOOD FOOD

Er is een kleine menukaart aanwezig wat zeker de pret niet drukt. Stuk bij stuk heerlijke gerechtjes waar ook echt over na is gedacht. Zo bieden ze yoghurt aan met Naturally Granola en vers fruit of bananen toast met hazelnootpasta. Voor bij de koffie of thee kan je er nog een heerlijke cheesecake bij nemen. Overigens kregen wij als “koekje” bij de thee een stukje dadeltaart, smikkelen!

TROPISCH TINTJE

Wat gelijk opviel was de kleur groen die gebruikt wordt op de muren. Samen met de planten creëert het een fijne sfeer om heerlijk te genieten. Bij FAFO kun je ook terecht voor leuke food producten zoals de V-bottle (leuk om cadeau te geven) en de Naturally Granola.

In de conceptstore Filya verkopen ze verder leuke producten zoals, fashion, zowel nieuw als tweedehands, interieur en accessoires. Wist je al dat alle planten en vintage meubels ook te koop zijn die je ziet staan bij FAFO!? Een ware inspiratiebron voor mocht je blijven hangen op de styling van je eigen paleisje onder het genot van een heerlijke muhammara toast met feta, pomegranate & walnoten of een grote kop koffie.

DROOM

Nick en Denize hun eerste droom is uitgekomen, ze zijn blij met de opening van FAFO en willen er nu voor zorgen dat het iedereen zijn “FAFO” spot wordt. Dit moet ze zeker gaan lukken want relax zitten onder een glazen dak met zo’n leuk concept, lekker eten en goede koffie, wie wil dat nou niet? Mocht je in Den Haag wonen of deze prachtige stad bezoeken, vergeet FAFO coffee zeker niet!

“ZORGEN DAT HET IEDEREEN ZIJN “FAFO” SPOT WORDT.”

WINACTIE (GESLOTEN)  KOFFIE DATE BIJ FAFO COFFEE

Benieuwd  geworden naar deze FAFO spot? Dan ben je hier aan het juiste adres want ik mag een koffiedate voor twee personen weggeven! De winnaar mag samen met iemand genieten van een gerecht en een koffie naar keuze ( t.w.v. €15) ! HOE MAAK JE KANS:↓

• Volg FAFO op Instagram en Facebook.
•  Laat een leuke comment achter onder dit artikel.
•  Maak nog meer kans door mij  ook te volgen op Instagram en Facebook!!!

AND THE WINNER IS……  MASCHA ELIAS! IK HOOR GRAAG VAN JE!

Niet gewonnen? Bekijk dan snel deze nieuwe leuke winactie!

LOCATIE:

Fluwelen Burgwal | 2511 CH Den Haag | www.facebook.com/fafocoffee

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Comments

 • 16 oktober 2017

  GerardPronk

  Hallo Ileenja Marina,
  Een mooie weergave van jullie bezoek waar ik met bewondering heb gekeken hoe je de omgeving absorbeerde en subtiel de details vastlegde met je ogen en camera…..jaja ik was daar je eeet wel dat model wat in die leuke stoeltjes zat en als enige hotspot in de ruimte maar niet vrij kwam voor een mooie foto ;-). Uiteindelijk heb ik subtiel ruimte gemaakt en in no time zat er een topmodel op het meest begeerlijke plekje….mijn FAFO plekje…van FAFO :-). Hoewel het interieur net als ik Vintage ademde zocht je naar rust voor de mooiste foto van FAFO en het is je gelukt….een leuke en mooie publicatie van een prachtige aanwinst in Den Haag met een onwijs leuk stel, Nick en Deinze, die ook net zo gepassioneerd vertellen en stralen van en over hun mooie passie…FAFO👍
  Ik heb heerlijke cappuccino’s gedronken, een Snickers RawBite en een tosti Nutella Banaan gegeten.
  Een nieuwe hotspot en mustsee musttaste in Den Haag!

 • 16 oktober 2017

  Super tof, lijkt me heel leuk om een keer een kopje thee te drinken en een goede reden om het mooie Den Haag te bezoeken. (Ook leuk om weer een blog over Den Haag te schrijven en dit tentje in te verwerken ;)). Heb gelijk ook even je facebookpost gedeelt op mijn tijdline!

 • 16 oktober 2017

  GerardPronk

  Deinzemoet natuurlijk Denise zijn 😉👍

 • 17 oktober 2017

  Sharon

  Zeer benieuwd naar deze mooie stek! Volgend jaar verhuizen naar Zuid Holland dus mooie plekjes zijn meer dan welkom om me thuis te voelen🙏🏻

Sorry, the comment form is closed at this time.