ileenja marina

I’M Babette

INSPIRING WOMAN OF THE MONTH

Een tijdje terug stelde ik Babette Roos vragen over de terug kerende rubriek girlboss/inspiring woman of the month. Benieuwd naar het interview met Babette? Scrol dan snel naar beneden!↓

Babette Roos vertelt over haar succes op social media

HOELANG BEN JE AL ACTIEF OP SOCIAL MEDIA?

Ik ben nu 1 jaar bezig op Instagram. Ik begon in april 2016.

WAARMEE ONDERSCHEIDT @BABETTEROOSSTYLING ZICHZELF VAN DE ANDEREN?

Ik denk dat het met mijn eigen kleding stijl is en door de soort foto’s die mijn bestie altijd maakt. Natuurlijk lijken alle instabloggers wel een beetje op elkaar, ik probeer mij vooral te onderscheiden met kleur en vrolijkheid.

WAT MAAKT JOU EEN ECHTE #GIRLBOSS ?

Haha, nou een echte girlboss zou ik mezelf niet zo snel noemen, maar ik heb natuurlijk wel een paar jaar terug mijn bedrijf zelf opgezet dus dat maakt mij meer eigenbaas/girlboss

WAT WIL JE BEREIKEN BINNEN 1 JAAR?

Ik hoop natuurlijk op nog meer volgers! Dus met een beetje realistisch denken hoop ik wel dat ik de 25K haal aan het eind van het jaar. Ook zou het gaaf zijn als ik nog wat promoties mag doen voor grote bedrijven.

HOE BEN JE ERACHTERGEKOMEN DAT DIT IS WAT JE WILT?

Het hele idee was eigenlijk om mijn eigen bedrijf te promoten maar het sloeg beter aan dan ik verwachtte dus het is eigenlijk mijn dagelijkse bezigheid geworden. Ik vind het super leuk om mijn volgers te inspireren en al dat al het shoppen nog voor een goed doel is hihi. Ik kan het nu aan de buitenwereld laten zien hoe ik alles combineer.

 WAT ADVISEER JIJ BEGINNENDE BLOGGERS/INFLUENCERS?

Blijf bij jezelf. Laat zien wat jij leuk vindt en doe niemand na (behalve geïnspireerd worden door, natuurlijk).

“LESS IS MORE.”

 EN ALS LAATSTE! WELKE QOUTE SPREEKT JOU AAN?

Less is more, een quote op interieurgebied natuurlijk maar die gebruik ik ook in het dagelijkse leven. Deze heb ik van Ludwig Mies van der Rohe. Dit blijft mij altijd bij, eigenlijk! Soms moet je gewoon niks zeggen en dat zegt al genoeg.

 

Foto locatie: Aloha Bar in Rotterdam