ileenja marina

Let’s get comfy

COMFORTABEL DE ZOMER DOOR

De zomer komt er weer aan! Dagen worden langer en nachten korter. Geen benauwde T-shirts meer, die klam aanvoelen. Een extra goede reden om comfortabel de zomer door te komen met leuke maar vooral comfortabele outfits. Meer over dit team verband lees je hieronder!↓

 

“Ook de zomer nachten kunnen fris zijn dus vergeet zeker niet om die ene leuke trui mee te nemen op vakantie!”

 

“Ik ben deze twee meiden dankbaar voor het helpen ontdekken wat ik nu echt wil!”

AIMFOUR TEAM

Samen met Arrienne en Madchen proberen we steeds weer op nieuw leuke looks en content te creëren. Bij deze shoot verzorgde ik de stylen en heeft Arrienne de fotografie verzorgt. Op deze manier maken we het studeren nog net even wat leuker en blijven we onszelf keer op keer weer uitdagen om iets nieuws te bedenken.

Ik had nooit gedacht dat ik door deze nieuwe opleiding de mensen zou ontmoeten die mij een hele nieuwe richting in zoude laten gaan. Ik ben deze twee meiden daar echt onwijs dankbaar voor!