ileenja marina

I’M Chéréneffe

INSPIRING WOMAN OF THE MONTH

Op 11 mei 2017 had ik een afspraak met Chéréneffe bij La Buvette om in eerste instantie lekker bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast natuurlijk omdat zij was uitgekozen als “Inspiring woman of the month”. Ik heb haar een aantal vragen gesteld over onderanderen haar bedrijf en achtergrond. Benieuwd lees dan snel veder.↓

Chéréneffe Raisherie Fleur vertelt over hoe haar eigen website is ontstaan

Chéréneffe Raisherie Fleur, 22 jaar, begon op haar 16e met haar eerste Missverkiezing. Ze stond toen in de finale van Miss Divali, op haar 18e in de finale van Miss India The Netherlands en op haar 20ste werd zij First Runner Up tijdens Miss India Holland. Na drie verschillende Missverkiezingen en enkele modellen opdrachten, werd het tijd om het vloggen en bloggen serieuzer te nemen. Tijdens haar Missverkiezing jaren begon Chéréneffe met haar eerste YouTube kanaal waar zij video’s maakte over mode en beauty. Later kwamen er ook vlogs bij kijken. Op haar website deelt zij verschillende soorten artikelen over zowel haar zelf als over producten die zij tof vindt!

“IF YOUR DREAMS DON’T SCARE YOU THEY ARE NOT BIG ENOUGH.”

FMLLE

Na jaren artikelen en video’s over haarzelf te hebben gemaakt en na vele bijbaantjes, werd het tijd om voor haarzelf te beginnen. Chéréneffe zei altijd dat zij niet langer dan drie maanden voor een werkgever kon werken, omdat er geen uitdaging meer was. Nooit gedacht dat ze na haar studie, aan een televisieprogramma zou meedoen, een fulltime baan zou afslaan om uiteindelijk voor zichzelf te beginnen.

Chéréneffe besloot in oktober 2016 dat het tijd werd om één van haar ideeën die ze ooit had geschreven uit te werken en ermee te starten. Ze weet niet eens meer hoe ze op haar bedrijfsnaam FMLLE is gekomen, “Het was er opeens en mijn bedrijf heette zonder enige twijfel FMLLE”. (www.fmlle.nl)

FMLLE is een online magazine waar Chéréneffe dagelijks artikelen post over verschillende rubrieken zoals fashion, beauty, entertainment, love, lifestyle & travel en food & health.

 

Ben je benieuwd naar de content van FMLLE? Neem dan nu een kijkje op fmlle.nl .

We stelde Chéréneffe ook nog de volgende vragen. →
WAT IS JOU FAVORIETE HOTSPOT IN NEDERLAND?

La borsa, Lekkerste pasta ever!!!
La borsa is een Italiaanse restaurant in Rotterdam. Het is er altijd super druk en de bediening is altijd super lief!

WELKE QUOTE PAST BIJ JOU OF SPREEKT JE AAN?

“If your dreams don’t scare you they are not big enough.”
De quote past bij mij omdat ik merk dat ik vaak  groot droom en mensen dat dromerig vinden. Ik word er dan ook heel nerveus van bij bepaalde dingen die ik wil doen, en dan ‘kalmeert’ deze quote mij daarbij.

LOCATIE:

Hashtag Workmode