ileenja marina

Rotterdam || La Buvette

LA BUVETTE BREAKFAST DATE

Op 11 mei bezocht ik samen met Chéréneffe dit mooie restaurant aan de Coolsingel, in verband met de terugkerende rubriek “Inspiring woman of the month”. Dit restaurant was tevens de plaats waar het interview gehouden werd. Dit gebeurde onder het genot van een heerlijk ontbijt. Meer over deze hotspot aan de Coolsingel lees je hieronder. ↓

 

Wist je trouwens dat de muur (rechts op de bovenstaande foto) bedekt is met briefjes van 5?

“HET IS MOOI OM TE ZIEN HOE ALLES SAMEN KOMT TOT EEN GEHEEL”

LOCATIE

La Buvette is gevestigd in het monumentale Erasmushuis. Ze hebben een groot terras en door de ronde vorm heb je een panoramisch uitzicht op de Coolsingel, de bekendste straat van Rotterdam. In 1939/1940 is het 35 meter hoge kantoorgebouw gebouwd naar een ontwerp van Willem Dudok. Bij binnenkomst viel mijn oog direct op de marmeren vloeren en muren, dit zorgt voor een chique uitstraling van het gehele interieur. Het is mooi om te zien hoe verschillende interieur stylen samen een geheel vormen.

De locatie is trouwens uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer! Je stapt als het ware voor de deur uit (Halte Beurs).

PANCAKE TIME

De keuze wat betreft het ontbijt was niet moeilijk meer op het moment dat wij de kaart in handen kregen. Het gerecht wat er direct uitsprong was  ”De crêpes américaines avec yogourt et blueberry”. Dit waren heerlijke pancakes geserveerd met bosbessen en room. De opmaak van het gerecht in zijn geheel was bijna te mooi om op te eten en dat voor een acceptabele prijs van €5.50.

KWALITEITSPRODUCTEN

De gehele dag kan je terecht bij La Buvette voor de meest exclusieve gerechten. Vakmanschap en de keuze voor kwaliteitsproducten is dan ook wat La Buvette onderscheidt. Een echte betaalbare aanrader! Mocht je nog niet zijn geweest? GAAN! Ik ga er zeker nog eens terug om meer gerechten van de kaart uit te proberen. ♥

Benieuwd naar het interview met Chéréneffe klik dan hier.←

LOCATIE:

www.la-buvette.nl

Coolsingel 104
3011 AG Rotterdam
Netherlands

Tel: 010-2617222

info@la-buvette.nl

BewarenBewaren