ileenja marina

Rotterdam || Picknick ontbijt

ÉÉN DAG TWEE JARIGEN

24 mei was ik zoals al 23 jaar lang tegelijkertijd met mijn moeder jarig. Dit jaar was alles wat anders dan voorgaande jaren, omdat mijn ouders sinds kort aan het genieten zijn van hun welverdiende pensioen. Ze genieten dan ook heerlijk samen van de zon aan de Spaanse kust. Speciaal voor onze verjaardag zijn mijn ouders terug gekomen om er samen met mij een hele mooie dag van te maken. Wat bleek de Spaanse zon was speciaal voor onze verjaardag meegekomen. We zijn deze zomerse dag begonnen bij Picknick in de binnenstad van Rotterdam.

 

ONTBIJTPLANK

Deze woensdag ochtend zijn we met zijn drieën afgereisd naar Blaak. Hier hebben wij genoten van een uitgebreid ontbijt bij Picknick. Mijn ouders kozen de Picknick plank wat zeker aan te raden is voor de grote eters onder ons. Ikzelf had de Marokkaanse pannenkoeken die ook zeker aan mijn verwachtingen voldeden.

“Aangezien de temperatuur tropisch was konden we dit zeker goed gebruiken.”

VERFRISSEND

Naast een ruime keuze wat betreft ontbijt en lunch, serveert Picknick ook heerlijke verfrissende drankjes waaronder een heerlijke huisgemaakte Ice Tea. Aangezien de temperatuur tropisch was konden we dit zeker goed gebruiken.

 

LOCATIE

Mariniersweg 259 | 3011 Rotterdam | http://www.picknickrotterdam.nl

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren