ileenja marina

Rotterdam || Pokébowl

KLEURRIJK FEESTJE IN EEN BOWL

Poké Bowl, al jouw favoriete vissoorten samen met verse ingrediënten in één bak. Poké spreekt men uit als Pokay, het is een vers Hawaïaans visgerecht. De eerste winkel is in augustus geopend vlakbij de Markthal in Rotterdam. Op mijn verjaardag ben ik hier samen met mijn ouders geweest en daarom leek het me leuk om dit met jullie te delen. Meer over deze lekkernij lees je hieronder↓

“EEN KLEURRIJK FEESTJE EN DAT ALLES IN ÉÉN BOWL.”

DE POKÉ BOWL

De Poké Bowls zijn helemaal naar smaak samen te stellen, ben jij geen vis liefhebber? Niet getreurd ze hebben ook combinatie’s zonder vis. Je kiest in het begin de basis, rijst of sla het kan ook beide dan ga je naar de proteïne: (Rauwe) garnalen, (rauwe) zalm, (rauwe) tonijn, tofu of gegrilde kip. Vervolgens kies je 4 verschillende mix-ins: Komkommer, edamame, zeewiersalade, avocado, rode ui, wortel, rode kool, mango, mais, japanse rettich, rode bieten of surimisticks. Vervolgd door de heerlijk samengestelde dressings en als afluiter nog eens 3 toppings. Als je het mij vraagt een echte aanrader voor iedereen die van sushi houdt!

 

TAKE AWAY

Heb je haast of is er geen plaats meer binnen? Niet getreurd de Poké Bowls zijn ook perfect om mee te nemen.

WAT IS JOUW FAVORIETE COMBINATIE? LAAT HET WETEN IN EEN REACTIE!

 

LOCATIE:

Hoogstraat 117B | 3011 PL Rotterdam | http://www.pokebowl.nl/

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren