ileenja marina

I’M Esther

INSPIRING WOMAN OF THE MONTH

Deze maand ontmoette ik een bijzonder mens voor de inspiring woman of the month. Fashionista Esther Gabriel (35) heeft naast haar goede gevoel voor mode ook een dochtertje van 4 jaar. We spraken af op een van haar lievelings plekken, the Beach! Lees hieronder meer over haar passie voor fashion, haar favoriete hotspot en welke quote haar het meest aanspreekt.↓

Inspiring woman of the month Esther vertelt hoe haar passie voor fashion is ontstaan:

Passie voor fashion is er met de paplepel ingegoten. Mijn moeder shopt nog steeds graag en ik wilde altijd al de mode in maar, er waren toen niet zulke opleidingen als nu. Verder vond ik voordat ik kapster werd, mode en fashion altijd al interresant en was ik er dan ook altijd al mee bezig. Ik vind het zo leuk om mensen mooi te maken en te helpen met een style te ontdekken en ze advies te geven wat bij hun nou goed past en staat. Vroeger deed ik dat al bij me vriendinnen toen we uit gingen! Het heeft er altijd ingezeten en nu ga ik er echt eindelijk wat mee doen.

HOE OMSCHRIJF JE JOU EIGEN STYLE?

Boho (bohemian), rock, stoer en sexy. Ik hou ervan om af en toe net even anders dan anderen te zijn. Het mag wat mij betreft soms ook best wel opvallen. Het kan van streep tot bloem zijn en soms ook Rock en dan lekker grijs en zwarte tinten. Mijn vriendinnen noemen mij “bohrebel”!

HEB JIJ ALS MOEDER NOG STYLING TIPS VOOR ANDERE MOEDERS?

Blijf jezelf verzorgen ieder op zijn eigen manier en als  je dat blote buik topje nog aan kan doe het dan ook gewoon. Probeer ook gewoon tien minuten eerder op te staan om even snel een leuk make-upje op te doen of je haar snel bij te werken! Wat ik als tip zou geven is: Doe je haar de avond ervoor en leg je kleding voor de volgende ochtend alvast klaar, zo ben je een stuk sneller in de ochtend en sta je ook niet ineens buiten met een rare combi of outfit. Scheelt een hoop tijd! Mocht je haar na twee dagen vet zijn geworden maar nog wel prima zitten koop dan droogshampoo dan kun je er een extra dagje mee door.

WAT IS JOU FAVORIETE HOTSPOT IN NEDERLAND?

Catch in de haven van Scheveningen! Lekker eten, super sfeer en leuke/goede bediening! Je kunt er ook heerlijk in de zomer aan de haven zitten en genieten van het mooie uitzicht! Ze hebben er van alles van sushi tot vis en ook nog eens vlees, zelfs de dessert zijn heerlijk en ik ben normaal echt geen dessert mens maar daar zeker wel! Je bent echt een avondje uit. Top tent dus!

 

WELKE QOUTE PAST BIJ JOU OF SPREEKT JE AAN?

“When women support each other, incredible things happen.” Ik vind dat vrouwen elkaar zoals wij  nu bijvoorbeeld kunnen helpen en niet altijd de strijd en concurrentie moeten zien en  juist als ze samen werken er hele leuke toffe dingen uit kunnen komen. Deze tekst heb ik van Annic van Wonderen zij inspireert mij enorm! O en deze tekst vind ik ook echt zo goed van haar. “Worring is stupid. It’s like walking around with An umbrella waiting for it to rain.”

GOOD TO KNOW:

JURK: Lunaazul

JEANS JACKET:Bohorebel