ileenja marina

I’M Dyonne Bakker

LANCERINGS WINACTIE FOTOSHOOT!

Om de lancering van de website te vieren heb ik (IleenjaMarina.com) een winactie gehouden op mijn social media kanalen Instagram en Facebook. Op 3 juni heb ik de winnares bekent gemaakt door middel van een trekking van lootjes. Alle namen heb ik opgeschreven en in een grote bak gedaan, wat heen en weer geschuffeld en TADA de winnaar is…. DYONNE BAKKER. Afgelopen woensdag hebben wij foto’s gemaakt in het centrum van Woerden. Hieronder kan je alle foto’s terug vinden die wij op deze dag geschoten hebben.↓

BLOGGER SHOOT

Op woensdag 21 juni hadden wij onze afspraak staan in het mooie Woerden. Omdat het uitstekend weer was hebben wij eerst een drankje genuttigd op het terras van Bistronoom, waarna we met al onze energie aan de foto’s zijn begonnen.

WINNAAR DYONNE BAKKER

Dyonne Bakker is een 21 jarige student die woont in Amersfoort. Ze studeert Communication en heeft sinds enkele maanden haar eigen blog. Een erg romantisch verhaal want deze heeft ze gekregen van haar vriend op Valentijnsdag. Mede dankzij hem kan zij haar passie voor schrijven, mensen vermaken en inspireren met teksten doorzetten die allemaal te vinden zijn op dyonnebakker.nl

“LIVE THE DREAM, LEARN TO CHASE IT.”

LEUK OM TE WETEN:

Bloemenjurkje: Forever21

Loafers: Loavies

Short: Tequila fashion

Tasje: Comegetfashion

Blouse: H&M

 

BLOGGERSHOOT

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via het contact menu!

 

 

BewarenBewaren