ileenja marina

Rotterdam || Lola

SPAANS GENIETEN IN HET HART VAN ROTTERDAM

Op een zonnige dag genieten we natuurlijk dubbel en dwars. De  middagen weg met mijn zus zijn weer opgepakt na de vakantie en er is een leuke hotspot uitgezocht in Rotterdam genaamd Lola.

AANRADER

Lola staat bekend om de heerlijke tapas die zij bereiden. De keuken van Lola is geïnspireerd op die van Spanje en is gevestigd in een uniek vormgegeven bar. Ze serveren verrassende tapas, pinchos en gerechten van de houtsgrill. Omdat het een middag bite werd kozen wij er voor om een lunchplank  ook wel de Lola-plank genoemd voor twee personen te nemen, hierop worden zowel koude als warme gerechten geserveerd en natuurlijk niet te vergeten brood met smeersel. Bij het gerecht namen we een witte Sangria wat goed bij het warme weer paste.

PUUR GENOT

Lola’s uitstraling is knus en simpel, dit maakt Lola ook zo uniek. Vanaf de buitenkant valt er niet te zien dat de smaak sensatie die ze bieden uitermate perfect is. Op de Lola-plank worden al Lola’s favorieten geserveerd. De plank bestond uit een geitenkaas salade geserveerd met bieten. Normaliter zou je dit thuis niet snel met elkaar combineren. Wij genoten er onwijs van! Naast de salade werd er ook kaas en ham geserveerd, 4 grote gemarineerde gamba’s met een schijfje citroen, olijven, Spaanse worstjes en stokbrood. Een plankje puur genot. Geen poes pas, gewoon simpel en lekker. Wij gaan er zeker nog een keer terug.

“GEEN POES PAS,GEWOON SIMPEL EN LEKKER.”

LOCATIE:

Schiedamse Vest 56 | 3011BD Rotterdam | www.hellolola.nl

SOCIAL MEDIA CONTENT

De juiste doelgroep bereiken met social media maar de tijd en energie niet hiervoor? Ileenja Marina is ook de boeken als Social media content creator. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Comments

  • 6 september 2017

    Wauw klinkt als een toffe tent, die wil ik wel is bezoeken met een paar vriendinnen!

Sorry, the comment form is closed at this time.