ileenja marina

Amsterdam || Bar Botanique meets Influencers

TROPISCH TINTJE IN AMSTERDAM-OOST

Een plek waar je niet alleen “tropisch” kunt genieten maar ook een plek waar de influencers samen kwamen voor een te gekke lunch met het merk DWRS LABEL! Lees alles over deze geweldige plek in Amsterdam-Oost hieronder en bekijk een dagje uit mijn leven als fotograaf!↓

BAR BOTANIQUE

Ook wel cafe tropique, die zich bevindt in de sfeervolle Eerste van Swindenstraat in Amsterdam-Oost. Waar voorheen vijfentwintig jaar lang de Ponteneur de huiskamer van de buurt gevestigd was hoopt Bar Botanique die zelfde traditie voort te zetten en mensen de perfecte beleving mee te geven. Je kunt hier de hele dag genieten van ontbijt tot lunch en in de avond gezellig onder de palmboom genieten van een borrel of diner. Tijdens het diner kun je genieten van de Franse-Mediterraanse keuken of toch liever een snelle hap, kies dan één van heerlijke belegde pizza’s.

MEET THE INFLUENCERS

Ik snap wel dat een influencers lunch op z’n plek als deze gegeven wordt, want zeg nou zelf er zijn zat fotogenieke plekjes waar je wat mooie plaatjes kan schieten! De lunch was tot in de puntjes geregeld door het merk DWRS LABEL in samenwerking met Bar Botanique en ik kan niet anders zeggen dat dit zeer zeker geslaagd was. De opmaak klopte gewoon helemaal en alles zag er echt perfect uit! (Hierboven de mooie Teddy Jolie)

‘‘COOKING WITH LOVE, PROVIDES FOOD FOR THE SOUL.’’ 

VAN FITNESS MODEL TOT FASHION BLOGGER

De meiden die ik op deze dag heb mogen ontmoeten zijn van alle markten thuis, zo is Michelle Langerak een echt sport freak en vind je op haar pagina veel foto’s die te maken hebben met sporten gecombineerd met een fashion tint! Bij het zien van haar Instagram page krijg je gelijk de kriebels om naar de sportschool te gaan.\\ Outfit: Jasje: Zara \\

INSPIREREND

In èèn middag tijd zoveel leuke/lieve inspirerende mensen ontmoet die niet alleen onwijs fotogeniek zijn maar ook nog eens groter en groter worden online.  Het was voor mij dan ook geweldig om een momentje met deze mooie dames te pakken en gebruik te maken van de geweldige locatie. Op deze dag heb ik geweldige mensen/influencers ontmoet en mogen vast leggen met mijn camera! Zoals hier boven de mooie Frederique ook wel Freddy genoemd.

“EEN PLEK IN AMSTERDAM WAAR JE TIJDENS HET NEDERLANDSE WEER TOCH NOG IN EEN TROPISCHE SFEER TERECHT KOMT.”

DE WERELD VAN INFLUENCERS

We kunnen er eigenlijk niet meer omheen, influencers spelen een grote rol in ons dagelijkse leven. Maar wat is een influencers nou precies? Dit kan iemand zoals jij en ik zijn die andere zoals zijzelf inspireren met de dingen die ze doen in het dagelijkse leven, denk hierbij aan wat voor eten ze eten, welke kleren(merken) ze dragen, wat hun favoriete hotspots zijn noem maar op. Zelfs huishoud spullen worden ingezet om door influencers te promoten. Hierboven is Influencer Wendy van Soest te zien.

PASSENDE CONTENT

Jouw merk ook laten spreken op socialmedia – Ileenja Marina Photography zorgt niet alleen voor passende fotografie/content maar helpt je bedrijf, restaurant of product ook de juiste doelgroep te bereiken.

LOCATIE:

Eerste van swindenstraat 581 |1093 LC Amsterdam | www.barbotanique.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Comments

  • 21 september 2017

    This place looks so amazing! Love the decor and so fun to connect with other bloggers!

    xo,

    Lisa
    http://www.prettylittleshoppers.com

Sorry, the comment form is closed at this time.