ileenja marina

Rotterdam || SRM Make-up & Brows

MAKE-UP WORKSHOP BY SRM-MAKE UP & BROWS

Als winnaressen van de winactie bij SRM make-up & brows hadden wij als zussen, het ware genoegen een make-up workshop te mogen doen met de geweldige eigenaresse Soraya.

Je kan wel zeggen dat Soraya een achtergrond heeft wat make-up betreft. Ze is onder andere werkzaam geweest bij het geweldige make-up merk bobbi brown, waarna zij is overgestapt naar een merk dat zich vooral richt op producten waar mineralen in zijn verwerkt. Doordat Soraya er zoveel vanaf weet is zij echt de aangewezen persoon die jou professionele hulp  en adviesen, gebaseerd op jouw wensen, kan geven.

DE JUISTE LOOK

Zelf vinden wij het lastig en hebben we moeite met de juiste look -passend bij onze huid structuur, kleur ogen en ga zo maar door- te vinden. Soraya helpt je hier vanaf moment één bij en doet dit in goed overleg. Ze geeft tips en tricks en laat je ook de verschillen zien. Want zeg nou zelf, een wereld zonder make-up bestaat haast niet meer!

Beide houden we van make-up, maar niet al te veel. Zo houdt Larissa ervan om haar wenkbrauwen eruit te laten springen en countourt zij af en toe wanneer zij een feestje heeft. Ik ben meer van de oog make-up, af en toe een oogschaduw met wat mascara. Soraya leert je alles van A tot Z. De verzorging van de huid, foundation type die het beste bij je past, uitleg voor mocht je een wat -over de top- look willen creëren door meerdere lagen aan te brengen en vooral waar alles zelf doet. De ene kant brengt zij aan en de andere kant doe je zelf, want je leert het meest, door het zelf te doen.

DELILAH PRODUCTS

Wij vonden het een geweldige ervaring. Niet alleen de prachtige producten van delilah, waar Soraya alleen maar mee werkt, ook het leren kennen van deze prachtige vrouw die dit toch zo maar eventjes alleen flikt! Van langs gaan bij een kennis van haar vriend (Guido van cintacoffee) naar een knus plekje vinden die ze in een paar weken heeft ingericht, haar baan voor heeft opgezegd en SRM ter wereld heeft gebracht.

Waarom alleen delilah, is een vraag die wij Soraya zeker hebben gesteld!
Doordat Soraya zoveel ervaring heeft met make-up merken, is het voor haar erg belangrijk geworden dat make up je huid ook daadwerkelijk verzorgt. Zo heb je producten die de poriën laten verstoppen en de huid hierdoor alleen maar verslechteren. Delilah’s make-up producten zijn parabenen vrij, dermatologisch getest, milieu bewust en niet op dieren getest. Ze beschermen en verminderen veroudering van de huid. Al bij al, een product die je helpt bij het behouden van een mooie en vooral gezonde huid.

GEWELDIGE ERVARING

Mochten jullie ook in de knoop zitten, met wat wel en wat niet bij jou past en kan! Boek dan een make-up workshop bij dit geweldige concept. Niet alleen krijg je professionele begeleiding bij wat je doet, ook loop je weg bij SRM als een echte make-up pro gebaseerd op al jouw wensen.

 

LOCATIE

Coolsingel 83 | 3012AD Rotterdam |www.srmmakeupandbrows.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren