ileenja marina

Rotterdam || Aqua Asia

AZIATISCHE ETEN ZOALS JE HET NOG NOOIT GEPROEFD HEBT

Aziatische eten is iets waar je mij s’nachts -altijd- voor kan wakker maken, voornamelijk voor de japanse  specialiteiten. Nu zijn er natuurlijk een hoop Aziatische restaurants, maar wij bezochten de topper op dit gebied en gingen langs bij; Aqua Asia Club.↓

ULTIEM GENIETEN

Ik neem jullie mee naar een wel heel bijzonder plekje met een geweldig uitzicht on top. Bij de Wilhelminapier, waar Aqua Asia gevestigd is, kun je ultiem genieten van een geweldig uitzicht op de Erasmusbrug onder het genot van heerlijk eten, drinken en op vrijdag avond “lounge” op hoger niveau.

EEN WARE BELEVING

Normaal gesproken doe ik mijn bezoeken met m’n zus Larissa, maar deze week liep het allemaal wat anders dan verwacht. Mijn vriend mocht na 3 maanden stage (EINDELIJK) een week van boord. Niets zo leuk als samen een bezoek afleggen. Wij hadden een afspraak met Michael Yam, de eigenaar van Aqua Asia. Niet alleen is Michael pas 25 jaar, hij is ook nog eens een zeer attente gastheer die uit een echte horecafamilie komt. Michael stopt zijn passie in zijn werk en is er dan ook maar al te graag bij betrokken. Zo kent hij veel klanten bij naam en zorgt hij net even voor dat stukje extra waardoor de beleving naar een hoger level wordt gebracht.

PRACHTIG UITZICHT

Bij binnekomst valt de geweldige moderne uitstraling direct op. Hoge plafonds tot elegante meubels zorgen samen voor een chique maar modern interieur -zoals bij het gebouw past- waar je het liefst de gehele avond blijft hangen, om te genieten van het prachtige uitzicht.

Het restaurantgedeelte, de open keuken en het terras zijn gelegen op de begane grond. Lounge kun je boven, op de ‘zwevende vloer’. Borrelen pal naast de huis-DJ? Dat kan op vrijdag- en zaterdagavond en voor we het vergeten; de enorme raampartij biedt een fenomenaal uitzicht op de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. Één ding is zeker, dit geweldige interieur loop je niet snel voorbij.

ALLE VERWACHTINGEN OVERTROFFEN

Het eten, ja hier kan ik wel uren over doorpraten. De kwaliteit van de gerechten zie je er niet alleen van af maar de smaken zijn ook verbazingwekkend. Zo hadden wij op tafel diverse unieke uramaki’s, waaronder de Rainbow Roll (tonijn, zalm en zebaars met kaviaar), de Red Dragon Roll één van de signature gerechen met bovenop dungesneden Wagyu rib eye, gevuld met krokant gefrituurde garnaal, komkommer, truffelmayonaise en zevenkruidenpoeder. Op het eind probeerde wij nog één van warme gerechten; de heerlijke black agnus ossenhaas die weg smolt in je mond. Alle gerechten overtroffen al onze verwachtingen en laten zien waarom je ten alle tijden voor kwaliteit zou moeten kiezen. Alles binnen Aqua asia klopt en dit bezoek zullen wij niet snel vergeten.

LOCATIE:

Holland Amerikakade 106 | 3072MC |   www.aquaasiaclub.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren