ileenja marina

Rotterdam || Bomm Bistro Bar

BLOGGER EVENT BIJ BISTRO BAR BOMM

Sinds 2016 is er een nieuwe Bistro Bar “Hotspot” te vinden in de wijk Kralingen, genaamd BOMM (Best Of MoMents). Je kan hier genieten van ontbijt, lunch of een gezellig (shared) diner. Ook kan je er heerlijk borrelen of genieten van de Gin Tonics nights die Bomm organiseert. Naast gin serveert Bomm ook heerlijke huisgemaakte hugo’s, lychee ijswijn en passende wijnen bij ieder gerecht.

BLOGGER EVENT

Ileenja Marina had het ware genoegen om aanwezig te mogen zijn bij het blogger event, om zo Bomm Bistro Bar nog beter te leren kennen. Wat zeker is gelukt! Hieronder mijn ervaring.↓

SAMEN GENIETEN

Bomm is een bar met een geweldig Industrieel interieur waarbij de industriële elementen eruit springen. Buizen op het plafond, die de metro lijnen van het prachtige Rotterdam uitstralen. Iedere buis beeld 1 metro lijn uit waarmee zij de Rotterdamse metro kaart uitbeelden. Verder heb je een prachtige chaise longue en een bar samengesteld met mozaïek steentjes. Boven is er een cosy gedeelte te vinden waar je ook kan genieten van een hapje eten en bij mooi weer zit je onwijs fijn op het terras of aan de mooie bar.

ZINTUIGEN

Tijdens het event kregen wij verschillende specialiteiten van Bomm te proeven. Op de Bomm platter waren huisgemaakte hamburgers, (van vlees van de kwaliteitsslager Nice To Meat), een verrukkelijk soepje, dagverse oesters tot heerlijke salades te vinden die onze zintuigen streelden. Ook was er zeebaars uit de oven, stoofvlees en super mals hertenbiefstuk. Het toetje zat verstopt in een stolp met rook wat voor een geweldige onthulling zorgde! Het leukste was nog dat in de goodie bag verschillende toetjes verwerkt zaten zoals mijn lieveling; speculaas peren taart en een brood van vlaamsch broodhuys rotterdam!

ONTMOETEN

Het was leuk om andere bloggers te ontmoeten; van fashion- tot food bloggers. We hebben allemaal één ding gemeen en dat is dat we van eten houden.

“WE HEBBEN ÉÉN DING GEMEEN EN DAT IS DAT WE VAN ETEN HOUDEN.”

BEDANKT

Steven Cheng bedankt voor de gastvrijheid en Michelle van Woensel bedankt voor de leuke en gezellige avond!

LOCATIE:

Oudedijk 217B | 3061AG  Rotterdam | www.bomm.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren